Orar

 

 

Calendarul academic 2017-2018 (activitate didactica, sesiuni şi vacanţă): http://www.old.unibuc.ro/n/studii/calendar_academic.php

Orar semestrul I, 2017-2018 Fisier de tip .doc ! Orar sem1 2017-2018 Afişat prima dată: 29 septembrie, ora 23:37. Actualizat de zece ori. Ultima oară pe 14 noiembrie, ora 16:23.

Saptamana 2-6 octombrie se considera ca fiind saptamana deasupra diagonalei (impara). Orele vor incepe de miercuri, 4.09.2017.

Orarul se mai poate modifica in urmatorarele saptamani, in cazul unor scapari, prin urmare, mai verificati orarul pe site sau la avizier.

Orar pentru cursurile de psihologie (anul I) si pedagogie (anul II)

Pentru anul I: Prima intalnire va avea loc pe data de 14 octombrie in amfiteatrul Maiorescu - seriile 1 si 2 de la ora 8.00, iar seriile 3 si 4 de la ora 10.00.

La aceasta prima intalnire va avea loc un interviu care le va permite sau nu accesul studentilor la cursurile modulului. 

Fisier de tip .doc ! Orar pedagogie LS 2017-2018 sem. I

Fisier de tip .doc ! orar psihologie sem I 2017-2018


Fisier de tip .zip ! Grupe 2017-2018

Actualizat: Fisier de tip .docx ! Engleza B anul I 2017-2018

Grupele pentru specializările:

Limba și Literatura Engleză A

Limba și Literatura Engleză B

Studii Americane

Traducere și Interpretare—Engleză

Limbi Moderne Aplicate—Engleză

Fișierele cu grupe postate pe site nu au legătură cu cataloagele de la secretariatul facultății. Prin urmare, în cazul în care nu vă aflați pe listele cu grupele postate pe pagina Orar (http://www.old.unibuc.ro/depts/limbi/literatura_engleza/Orar.php) de pe site-ul departamentului de engleză, alegeți o grupă de la secția pe care o urmați (care poate fi, de exemplu, Engleză A sau Engleză B) care are specializarea complementară pe care o aveți (respectiv, altă limbă B dacă aveți specializarea Engleză A sau altă limbă A dacă aveți specializarea Engleză B, -- atât specializarea A, cât și specializarea B, apar deasupra tabelului cu numele studenților) și frecventati cursurile și seminariile conform orarului grupei respective, anunțând profesorii că veți face parte din grupa respectivă.

 

Cum citim orarul:

Orarul pentru engleză A - în căsuțele nehașurate (albe) – găsiți orarul grupei în care vă aflați (1, 2, 3 etc. în funcție de grupele afișate pe site http://unibuc.ro/depts/limbi/literatura_engleza/Orar.php  /  http://lls.unibuc.ro/orare/) și urmăriți (de sus în jos) ce ore aveți în fiecare zi a săptămânii (sunt și zile în care nu veți avea ore). Notați și sala în care veți avea ore.

Orarul pentru B - în căsuțele hașurate (gri) – găsiți orarul grupei în care vă aflați (1, 2, 3 etc. în funcție de grupele afișate pe site http://unibuc.ro/depts/limbi/literatura_engleza/Orar.php   /   http://lls.unibuc.ro/orare/) și urmăriți (de sus în jos) ce ore aveți în fiecare zi a săptămânii (sunt și zile în care nu veți avea ore). Notați și sala în care veți avea ore.

Orele de seminar sunt programate din două în două săptămâni. Cursurile sunt programate în fiecare săptămână și se țin cu toată seria. La sectiile LMA si Traducatori exista si cursuri de 1 ora care se intalnesc o data la doua saptamani.

Când o căsuță (de seminar, de obicei) din orar este împărțită în două, în partea de sus sunt indicate orele din săptămânile impare (prima săptămână, a treia săptămână etc.), iar în partea de jos sunt indicate orele din săptămânile pare (a doua săptămână, a patra săptămână). Prin urmare, în prima săptămână se țin orele de seminar din căsuța de sus, în a doua săptămână se țin orele de seminar din căsuța de jos și tot așa.

LUNI

8-10

Săptămâna impară (deasupra barei)

Săptămâna pară (sub bară)

  

 

 

 

Pagină actualizată la 14 Noiembrie 2017.