Info Studenti

Programul inscrierilor (licenta si masterat) in anul universitar 2014-2015 poate fi accesat la adresa: http://www.limbi-straine.ro/wp-content/uploads/inscrieri.pdf.

 Universitatea din București lansează procesul de selecție a grupului țintă pentru proiectul Cercetători competitivi pe plan european în domeniul științelor umaniste și socio-economice. Rețea de cercetare multiregională (CCPE), POSDRU/159/1.5/S/140863, beneficiar Universitatea de Vest din Timisoara.

Metodologie selectie doctoranzi

Metodologie selectie postdoctoranzi

Anexe Metodologie selectie doctoranzi

Anexe Metodologie selectie postdoctoranzi

 
UB Talks. Ateliere științifico-taifastice pentru studenți. Ediția a II-a

Termenul limită al inscrierilor este 23 februarie 2014.

Acestea se fac printr-un formular postat pe platforma Start UB, unde găsiți și o prezentare mai detaliată a proiectului.

 

A apărut primul număr al revistei AXIS – Revistă de Studii Religioase, proiect inițiat în cadrul masteratului de Studii Religioase - Texte și Tradiții, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea din București.

Click AICI pentru mai multe detalii.

 

SUB SEMNUL LUI GAVDEAMVS

CUVÂNTARE CU OCAZIA DESCHIDERII ANULUI UNIVERSITAR

2012-2013, AVLA MAGNA A UNIVERSITĂŢII DIN BUCUREŞTI,

1 octombrie 2012

Prof. dr. Liviu FRANGA

 

CARTEA ŞI CĂRŢILE

Conferinţă magistrală

Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine

Anul academic 2012-2013

Prof. Dr. Mihaela Irimia

Conferinta magistrala 2012-2013

 

Începând cu anul universitare 2012-2013, studenții pot urma, în cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine un curs de limba armeană. Puteți găsi AICI mai multe informații.

Proiecte ale studenţilor din Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine:

  • Concurs de eseuri în limba franceză - http://www.asls.ro/francophonie !
  • Secţiunea de limbă franceză a portalului ŞcoalaOnline - resurse utile pentru cei interesaţi de studiul limbii franceze, noţiuni de gramatică, teste, informaţii utile despre Franţa, referate, articole scrise de studenţii noştri - http://www.e-scoala.ro/Franceza .
  • Secţiunea de limbă slovacă a portalului ŞcoalaOnline - informaţii despre Slovacia, despre limba şi literatura slovacă, noţiuni de gramatică, articole în limba slovacă, galerie foto, referate în limba slovacă - http://www.e-scoala.ro/slovensko .
  • Secţiunea de limbă spaniolă a portalului ŞcoalaOnline - Spania, articole, informaţii generale, referate, resurse utile pentru cei interesaţi de studiul limbii, imagini din Spania, retete, probleme de gramatica, Spania şi Uniunea Europeană - http://www.e-scoala.ro/espanol .
  • Portalul ŞcoalaOnline este dezvoltat de Asociaţia Studenţilor din Facultatea de Limbi Străine si este unul dintre cele mai mari site-uri educaţionale din România. Va invităm să vizitaţi http://www.e-scoala.ro !

 

 

Pagină actualizată la 17 Decembrie 2014.