Reduceri

 

Tarif redus cu 50%, conform legislaţiei în vigoare, pentru transportul local în comun de suprafaţă şi subteran, precum şi pentru transportul intern auto, feroviar şi naval, în timpul anului calendaristic

Modul de decontare a abonamentelor RATB şi biletelor CFR

Fondurile pentru decontarea abonamentelor RATB şi biletelor CFR sunt alocate de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, în funcţie de numărul de studenţi români de la cursurile de zi - buget. Principiul proporţionalităţii numerice se respectă pentru repartizarea fondului pe facultăţi. Decontarea abonamentelor se face la sediul fiecărei facultăţi.
Pentru informaţii referitoare la: locul în care se fac decontările abonamentelor RATB, ce documente trebuie să prezinte studenţii, conform cărui calendar; Cupoanele CFR – de unde se ridică, conform cărui calendar etc, contactaţi secretariatul facultăţii unde sunteţi student(ă). 
Acces redus cu 50% pentru acces la muzee, concerte, spectacole de teatru, operă, filme şi alte manifestări culturale şi sportive organizate de instituţii publice, conform legislaţiei în vigoare.  

Pe baza carnetului de student vizat pe anul universitar în curs, trebuie să ştii că la orice muzeu, cinematograf, operă sau teatru te-ai duce, ai dreptul să cumperi un bilet cu reducere de 50%. 

 

 

 

 

 

Pagină actualizată la 30 Octombrie 2014.