Contact


A: Str. Pitar Moş 7-13, Sector 1
T: +40 21 318 15 86
F: +40 21 318 15 85
E: office@centrul-ariel.ro,
    centrulariel2002@yahoo.com
S: www.centrul-ariel.ro
P: Lu - Vi: 10.00 - 18.00

CentrulAriel_FacebookPage      CentrulAriel_Twitter

 

 

 

                                      Centrul de Limbi Străine ARIEL        Logo Centrul Ariel

 

 

 

 


 Centrul de limbi străine Ariel este o iniţiativă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii din Bucureşti. Înfiinţat în 2001, Centrul Ariel organizează cursuri de limbi străine pentru diferite niveluri, pe tot parcursul anului şcolar, în grupe restrânse (maxim 15 cursanţi). Avem o echipă tânără, care cuprinde exclusiv profesori formaţi în cadrul Facultăţii de Limbi si Literaturi Străine, cadre universitare şi cei mai buni absolvenţi ai Facultăţii noastre, masteranzi sau doctoranzi. Aceştia folosesc o experienţă de predare dobândită atât în ţară, cât şi în străinătate, metode eficiente şi stimulante.

Limbile străine predate la Centrul Ariel sunt engleza (atât engleză generală, cât și engleză juridică și de afaceri, cursuri de pregătire pentru testele Cambridge și TOEFL), franceza, spaniola, portugheza, italiana, germana, suedeza, olandeza, rusa, sârbă, croată, cehă, bulgară, chineza, japoneza, turca, araba, româna pentru străini, ebraica biblica si moderna . Distribuirea cursanţilor în grupe se face pe baza unui test de plasare gratuit. Cursurile au loc fie la sediul firmei/instituţiei dumneavoastră, fie în sediile Facultăţii de Limbi Străine din Str. Pitar Moş (în spatele Cinematografului Scala), Edgar Quinet (în Piaţa Universităţii) sau Schitu Magureanu (langa Teatrul Bulandra, Sala Izvor).
           
Structura cursurilor diferă în funcţie de limba străină predată, iar durata unui curs complet (de la începători pană la avansaţi) este de aproximativ doi ani. Pentru predare, folosim materiale moderne ale celor mai prestigioase edituri străine (Macmillan Heinemann, Cambridge University Press, Oxford University Press, Hueber, Hachette, Alma, SGEL, Intertaal etc.), incluzând mijloace audio si video. Structura tuturor cursurilor de limbi străine cuprinde un număr variabil de module, cu o durată între 32 si 64 de ore, ce se desfăşoară în ritm de 2 şedinţe a câte 2 ore pe săptămână, între şase şi opt seara (pentru cursurile care se desfăşoară la sediile firmelor, orarul poate varia). La finalul unui modul, cursanţii primesc un certificat de participare în care se precizează tipul şi durata cursului, precum şi calificativul obţinut de cursant în urma evaluării profesorului.  Certificatele sunt recunoscute de Universitatea din Bucuresti.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pagină actualizată la 25 Martie 2013.