Bogdan Mihai NICULESCU

Conf. dr. ing., Departamentul de Geofizică

Fotografie

 

Pe pagina web accesata prin link-ul de mai jos (Editura Universitatii din Bucuresti) este disponibil gratuit, in format .PDF, un INDRUMAR PENTRU LUCRARI PRACTICE DE GEOFIZICA DE SONDA destinat studentilor inscrisi la cursurile de Licenta (anii III-GF, III-IGR si IV-GF) si Master (specializarile GFR, GFE si EBSRM), ca material informativ suplimentar si ca suport pentru aplicatiile practice.

http://editura-unibuc.ro/magazin/stiinte-ale-naturii/geologie/indrumar-pentru-lucrari-practice-de-geofizica-de-sonda/

De asemenea, in sectiunea Resurse online este disponibil un set demonstrativ de diagrafii geofizice (in format Excel), insotit de explicatii referitoare la notatia si semnificatia diagrafiilor. Studentii pot utiliza aceste date pentru aplicatiile practice si in scopul testarii unor metode de prelucrare/interpretare prezentate in cadrul cursurilor de la Licenta si Master.

 


ASIGURAM SERVICII DE CONSULTANTA PE BAZA DE CONTRACT IN DOMENIUL INTERPRETARII COMPLEXE A DIAGRAFIILOR GEOFIZICE, EVALUARII FORMATIUNILOR SI STUDIILOR DE REZERVOR PENTRU COMPANIILE DE PETROL SI GAZE. ACTIVITATEA DE CONSULTANTA SE DESFASOARA LA CELE MAI INALTE STANDARDE PROFESIONALE SI IN CONDITII DE DEPLINA CONFIDENTIALITATE.


WE PROVIDE CONSULTING SERVICES FOR OIL AND GAS COMPANIES REGARDING COMPLEX WELL LOGS INTERPRETATION, FORMATION EVALUATION AND RESERVOIR STUDIES. THE CONSULTING ACTIVITIES ARE CARRIED OUT TO THE HIGHEST PROFESSIONAL LEVEL AND EXPERTISE, WITH STRICT CONFIDENTIALITY STANDARDS.
Pagină actualizată la 30 Decembrie 2017.