Cataliza-Aplicatii in Chimia Mediului

 

Obiectivele Cursului
Cursul de Cataliză – Aplicaţii în chimia mediului se adresează studenţilor Facultăţii de Chimie, specializarea Chimia Mediului, anul III. Obiectivele cursului constau în prezentarea principiilor generale ale catalizei şi aplicaţiile catalizei în protecţia mediului.

 

Competenţe acordate de absolvirea cursului
Participarea la acest curs oferă studenţilor de la secţia Chimia mediului o imagine asupra complexităţii şi aplicabilităţii proceselor catalitice în protecţia mediului. Potecţia mediului este o direcţie a chimiei al cărei impact este din ce în ce mai important; noţiunile dobândite vor fi un ajutor în conştientizarea importanţei protecţiei mediului dar şi a oportunităţilor pe care studenţii le pot avea după absolvire.

 

Prezenţa şi pregătirea pentru cursuri
Prezenţa la cursuri este o condiţie esenţială a bunei desfăşurări a întregii activităţi educaţionale. Participarea studenţilor este necesară întrucât o audiere directă îi ajută la o mai bună înţelegere a noţiunilor predate, la folosirea unui vocabular adecvat, le crează posibilitatea întreţinerii unui dialog interactiv precum şi a unei integrări în disciplina universitară.

 

Pagină actualizată la 30 Septembrie 2015.